Om meg

avatarJeg er født en gang etter midten av forrige århundre. Jeg bor og trives sammen med Birgitta, men trives også godt i eget selskap og rusler ofte rundt i livets labyrinter for meg selv. Jeg har heldigvis ennå ikke klart å vokse av meg min barnlige nysgjerrighet og lar meg lett oppta av fenomener i naturen som jeg finner underlige, vakre eller som jeg ikke har opplevd før.

Min utdannelse er ingeniør, men mine interesser vises nok best i mine fritidsaktiviteter som i stor grad dreier seg om natur og friluftsliv, så som fisking, småviltjakt, padling, vandringer i naturen, overnatting i det fri med og uten telt eller hengekøye, bålkos, eller bare ligge på ryggen i høstmørket og titte på stjernene. Og så liker jeg å lage bilder (foto) og lydbilder (lydopptak), gjerne av og i naturen.

Denne bloggen er min lille digitale «settekasse». Settekasse er vel kanskje gått av moten for mange år siden, men ei settekasse er ei slags hylle, ei kasse delt opp i mange små rom som man setter på høykant eller henger på veggen. I denne plasserer man forskjellige småting som betyr noe for en, for eksempel fordi det gir gode minner. For andre vil alle disse småtingene ofte vekke nysgjerrighet. Kanskje din nysgjerrighet pirres av noe av det du finner her?

En bortgjemt avkrok i interverset