På skogstur med Krisen

Det her er jo bare sjefolainen moro!

Krisen = Kris Holm 29″ enhjulssykkel fra Kris Holm Unicycles i Canada.

Turen i dag. Tur/retur fra Tæruddalen, bort Solbergveien og opp Ringdalsveien (sistnevnte er grusvei og litt sti til slutt)

Enhjulssykling er fin mosjonstrening

I følge Garmin-klokka jobber jeg jo for hardt, til tross for at jeg er har tatt ut AFP. 180 i puls ansees vanligvis høyt for en 62-åring, men makspulsen min ligger nok høyere enn dette. Tommelfingerreglen sier 220 – alder, men det blir jo bare 158. Hva som er makspulsen min er jeg usikker på, men Garmin connect påstår at den er beregnet til 190 ut i fra målte data. Hvilepulsen i våken tilstand ligger vel rett under 50, og ned til 40 av og til i løpet av natta.

Pulsdiagram fra dagens tur. Pulsen ligger ofte over 158 som tommelfingerreglen for makspuls tilsier, så den regelen er jo bare tull. Statistikk er gøy, men jeg bruker den ikke til annet enn ren kveldsmoro.

Legg igjen en kommentar