Skogshjuling

Det er ingen ende på utfordringer når det gjelder enhjulssykkel. Jeg ser nye muligheter hele tiden, noen jeg prøver meg på og noen jeg velger å utsette til jeg har blitt bedre. I dag var det Ringdalsveien som skulle til pers.

På vei innover Ringdalsveien

Å sykle på enhjulssykkel er veldig god trening. Av og til må jeg bare stoppe og ta meg en pust i bakken.

Det ser ikke sånn ut på videoen, men her går det oppover. Veien er flat fram til svingen er slutt. Derfra og mot kameraet er det oppoverbakke. Oppoverbakke er slitsomt, særlig på grusvei med løs grus.

Etter hvert går veien over i sti.

Hit men ikke lenger. Her blir det alt for vanskelig til at det er noen vits å prøve seg videre nå. Etter hvert som jeg blir flinkere vil jeg nok prøve meg opp her også.

Så da er det bare å snu og dra hjem da.

Legg igjen en kommentar