Asdøljuvet naturreservat

Det ble tur på oss til Asdøljuvet i dag. Her har jeg vært flere ganger før, men for Birgitta er det første turen. Asdøljuvet er fasinerende og minner aller mest om vestlandsnatur synes jeg. Jeg forsto fort at vi ikke ville komme lenger enn til fossen, for nå var det mye vann, alt for mye til å krysse elva på oversiden av fossen. Tar man overbalanse i den nokså kraftige strømmen der, så bærer det rett ned til fossen og deretter utfor fossen. Det er ikke godt å si om man overlever en sånn tur, antakelig ikke. Men vi stoppet altså ved fossen. Vi fikk regnvær på turen, så jeg satte like godt opp en presenning som vi kunne sitte under og kose oss med lunsjen. Varm mat (frysetørret) og etterpå kaffe selvsagt. Og så fikk vi se årets første jonsokblom!

Legg igjen en kommentar