En annerledes fisketur

Det vil si, egentlig var det en badetur. Men med dukkemaske, snorkel og et lite vanntett kamera ble det en liten ekspedisjon under vann langs svaberg og sivkant. Og utenfor sivkanten var det altså at jeg traff på en liten abborstim. Og ei lita gjedde. Den ventet nok på at noen abboryngel skulle komme nær nok til å bli et lunsjmåltid. Men denne gangen fikk nok mat være mat, for her var det noe svært og truende blekt som svømte mot den (meg) som man nok måtte se å komme seg vekk fra litt kjapt. Den forsvant i hvert fall uten et pip, nærmest som om den oppløste seg i vannet. Abboren er mer nysgjerrig og kommer helt bort for å hilse på. Pen steikefisk var det også. Men den fikk være i fred. Stedet er Røytjenn ved Bjørkelangen, en flott badeplass med veldig klart vann.

Røytjenn i Bjørkelangen lørdag 12. juli