Grønne gardiner

Ja nu skal vel de fattige ha takk, nu når han Frode har begynt å snakke om gardiner og hvilke farger de skal kunne forekomme i. Men ta det helt rolig. Jeg er ikke på vei inn i skyggenes dal— ikke enda. Dette er nemlig noen helt spesielle gardiner. Siden værgudene har bestemt seg for å gi oss en heller kjølig vårhilsen i år, har Birgitta bestemt seg for at stua nu har status som fungerende drivhus — inntil videre, til værgudene får tenkt seg litt om og kanskje får lyst på litt vårfølelse de også. Ja, vi kan jo ikke risikere at tomatplantene gror fram frosne tomater. Det blir jo som å spise klinkekuler, og det kan da ikke være særlig bra for tennene, eller? Og tenk på det bråket det blir i porselenet når du må på do.

Grønne gardiner

Tja…blei jo litt fint da…

…og litt dramatisk

Og dermed var jeg i gang med å ta bilder — med mobilen

Legg igjen en kommentar