Hvis du får skumle feilmeldinger

Jeg innfører i disse dager HTTPS på disse sidene. Det skjer selvsagt ikke helt uten problemer, så hvis du får skumle feilmeldinger om at sidene ikke er sikre og ugyldige sertifikater, så er det bare jeg som famler i blinde.

Nei — ka i hælSIKE? HTTPS e nåkka Hælsikes Tøv og Tull På Sidene

Ps.
Jeg kontrollerer disse sidene mer eller mindre daglig,og skulle jeg noen gang oppdage at det har skjedd noe skummelt som at de for eksempel har blitt hacket på en eller annen måte, så vil tilgangen utenfra bli stoppet umiddelbart. Jeg trenger ikke en gang selv å ha tilgang til sidene for å gjøre det. Sikkerhet i så måte er også årsaken til at jeg har stoppet kommentarer og innlogging av andre brukere inntil videre. Jeg oppdaget at besøkere fra tvilsomme domener begynte å registrere seg (de ble selvfølgelig avvist, men…).

OOOOOh Yeees! Mr. Bignose — in persona!
Whaaat? What the heck are you trying to do down there?

Legg igjen en kommentar