GPS-Sporet fra årets MC-tur til Vestlandet

9 fine sykler. Min sykkel (Bodil) er den nærmeste, den som står som nr. 3 fra høyre, rett hitenfor de to gulkledde til høyre.

Vi, 9 sykler med 12 personer, startet onsdag kl 13 fra Kjeller og var tilbake søndag ettermiddag. Mye regn, men en flott tur helt uten dramatiske hendelser (dog en punktering på en av syklene med gammelt dekk på en grusvei). Overnattinger i Aurdal, i Førde (2 netter) og på Fagernes. Total distanse rett over 140 mil.

Årets MC-tur med arbeidskolleger. Nord er mot venstre, Oslofjorden der oppe i høyre hjørne.
I Google Earth (nord litt på skrå oppover mot venstre)
Årets tur sammenstillet med fjordårets tur.
Fra toppen av Hoven der Loen Skylift stopper er det rett over 1000 meter ned til sjøen. Olden innerst i Oldebukta, fjordarmen i bakgrunnen.
Cruisebåter i Olden. De skal sikkert ta Loen skylift de også.

Vi unngikk såvidt snøen i år. Bildet nedenfor tok en kammerat tre dager etter at vi passerte over Valdresflya (vi passerte lørdag, bildet er fra tirsdag morgen). Han var på fisketur i Øvre Heimdalsvattnet som er vannet på bildet, og veien over Valdresflya går rett bak fjellet i bakgrunnen. Vi kjørte sørover (det vil si fra høyre mot venstre i bildet, vi ser vestover i bildet) og det høyeste punktet på veien ligger like sør for dette stedet, altså like utenfor venstre kant av bildet. Veien går omtrent like høyt over havet som fjellkammen til høyre i bildet, og hadde nok også like mye snø.

Fra Øver Heimdalsvatnet (foto: Finn Smedstad)