Ørretfiske

Man hører jo – eller kanskje helst leser av og til historier, særlig fra gamledager, om fisketurer i skogen man bare kan drømme om i dag. Den ene ørreten etter den andre, og de er alle sammen den største de har tatt. Og de aller største slet seg selvfølgelig – og ble større og større år for år. De fleste som liker å fiske drømmer om sånt, men denne gangen ble jeg selv en del av min egen drøm. To ørreter på spinner, den ene 750 gram, den andre 700. Et bad ble det også tid til. Ei synkerot prøvde nemlig å knabbe god-spinneren. Vannet var ikke særlig kaldt, ti-tyve grader kan jeg tenke meg. Og så hørte vi gjøken for første gang i år!

2014-05-09-Fisketur-Bjørkelangen-05
Fin fangst, den øverste er allerede sløyet.

 

750 gram
4 dager etter fikk jeg denne på Romeriksåsen som også veier 750 gram

2 kommentarer til “Ørretfiske”

    1. Fikk jo en til på 3/4 kg på onsdag kveld, men så har det vært svart. Dvs, på torsdagskvelden hadde jeg på to pene (men mindre enn disse) som jeg mistet, mest pga. egen udugelighet. Fisken vaker, så jeg får nok sette i stand fluestanga.

Legg igjen en kommentar