Villcamp

Her blir jeg til i morgen!

En av de fine sidene med å benytte telt og å ikke ha særlig stramme planer er at man kan bråstoppe når man ser et kult sted å overnatte. Det eneste kravet jeg har er at det ikke må være særlig langt å gå fra der sykkelen kan parkeres. Oppakningen på sykkelen er ikke særlig praktisk anlagt for bæring. I tillegg blir det fort mye tid som går med hvis man skal begynne å lete etter teltplasser som man ikke kan se fra veien. Da må man jo stanse og begynne å vade rundt i terrenget i full MC-mundur. Ikke særlig praktisk med andre ord.

Her må det da være mulig å få slått opp et telt?

Denne overnattingsplassen så jeg i øyekroken i det jeg suste forbi. Jeg snudde for å sjekke og fant denne plassen. Selve teltplassen er ikke mye å skryte av, men omgivelsene byr på ei lita elv med store svaberg langs elva.

Det ble akkurat plass til teltet mellom buskene
Middag på gang
Svinesteik. På en sånn tur er Fjordland et veldig bra alternativ. Veldig enkelt og også god mat. Jeg måtte nå skifte til ny gassboks underveis. Jeg er nå på den tredje 230-gramsboksen.
Kveldsidyll. Klokka er halv ti. I morgen blir det nok et morgenbad her.
Ser du teltet?

Jeg er nå på km 7375.

Farlig avfall ufarliggjort