5563

Vulcanen

5563 kilometer har Vulcanen rullet før jeg vender nesa hjemover igjen. De rundt 30 fergene vi har reist med kommer i tillegg. Vendepunktet var i Passvik hvor jeg har besøkt niesa og x-svigerinna mi og familie og venner av dem på hytta deres der. Det ble en tur til Grense Jakobselv og til den norsk-finsk-russiske treriksrøysa også i løpet av oppholdet. Derfra reiste jeg i formiddag og har nå lagt meg til i telt i Finnvika like ved Hamningberg. På vei hit var jeg innom Vardø og har dermed vært innom Norges østligste punkt. Så nå har jeg alle fire: sydligste, vestligste, nordligste og østligste punkt på fastlandet på en og samme tur. I morgen bærer det til Tana og deretter videre over Karasjok og Finnmarksvidda til Alta og videre sydover.

Kong Oscar IIs kapell ved Grense Jakobselv
Den norsk-finsk-russiske treriksrøysa helt syd i Passvik.
Finnvika hvor jeg nå befinner meg. Finnvika ligger 9 kilometer før man kommer til Hamningberg.
Ser du teltet mitt?