Opptog i skauen

Jeg hadde et viltkamera stående ute ei uke. På minnepinnen lå det 69 videoer. Jeg så fort at dette nok kom til å bli mindre interessant da det stort sett var kvist og kvast som beveget seg i vinden som hadde trigget kameraet, bortsett fra filmsnutt 68, for der satt det jammen et lite ekorn og gnagde på ett eller annet. Men så kom den store overraskelsen. På det siste klippet dukket jammen denne krabaten opp. Og legg merke til for et opptog av fugler den har etter seg.

Mår

Det var altså måren som var ute og lette etter noe spisbart, antakelig fugleegg siden skauen nå er full av sånt snaks. Du kan også høre at måren er oppe i treet og sjekker ut remediene mine. Ka farsken e de nu han Frode har vært og hængt opp i det hær træet? (nordnorsk mår). Opptaket er gjort bare 300 meter hjemmefra.

Jeg fikk også med han her på et annet sted 150 meter unna.

Rådyrbukk